Nokian Tyres : Kumppaniporttaalin pääsynhallinta

Access ManagementKonsultointiKäyttäjien hallintaIAMBusinessOnline-palvelutPortal

Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin, sekä muulle raskaalle kalustolle - lumelle, metsään ja haastaviin ajo-olosuhteisiin.

Olemme käyttäneet Redicom Oy:n palveluksia erilaisissa projekteissa - hyvin lopputuloksin - joka kerta. Heikki Mattson

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista vaativissa olosuhteissa.

Keskitymme ainoana rengasvalmistajana vaativien olojen tuotteisiin ja asiakastarpeisiin. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat haastavat ajo-olosuhteet.

Nokian Tyres haki edistyksellistä pääsynhallintaratkaisua (Access Management) luomaan asiakaskunnalle yhden kirjautumisen ratkaisun Nokian Tyres Dealer Services-palveluun.

Yhdessä Redicom Oy:n kanssa rakennettiin kokonaisvaltainen pääsynhallintaratkaisu tuottamaan edustapalvelut niin sisäisille kuin ulkoisille sovelluksille.

Finavia : Lupahallintaprosessin kehitys ja johtaminen

Finavia huolehtii Suomen sisäisen ja kansainvälisen lentoliikenteen sujuvuudesta.


Nokian Tyres : Kumppaniporttaalin pääsynhallinta

Nokian Renkaat työllistää yli 4 000 työntekijää. Me uskomme osaamiseen ja taitoihin, kykyyn löytää vastauksia ja kovaan työntekoon. Tätä me kutsumme Hakkapeliitan hengeksi.


Senaatti - kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtiovarainministeriön alainen liikelaitos, joka toimii valtionhallinnon kumppanina kaikissa työympäristö- ja toimitila-asioissa.


UPM Oyj

Rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta, joka perustuu monipuoliseen uusiutuvan puupohjaisen biomassan hyödyntämiseen.


Lemminkäinen

Lemminkäinen - a strong player in the construction market


Finnar: Lupaprosessin kehitys ja johtaminen

Nykyaikainen ja ympäristöä säästävä