Palvelumme

Laaja palvelutarjoamamme on helposti räätälöitävissä juuri teidän tarpeisiin.


Projektijohtaminen

Oletko pätevän ja ammattitaitoisen sekä laaja-alaista osaamista omaavan Projektipäällikön tarpeessa kaikenmaailman toimittajien keskellä ?

Meiltä löytyvät ammattitaitoiset sekä suunsa auki saavat henkilöt katsomaan projektienne perään sekä jakamaan omaa ainutlaatuista ammattitaitoa, joka on kertynyt useissa vaativissa Asiakasprojektien läpivienneissä.

Projekteissa toimimme niin suomen kuin englannin kielellä - tarpeen mukaan myös ranskaksi.

Konsultointi

Konsulttiemme pitkä kokemus erilaisten toteutusten tekijänä aina biometriasta prosessien- ja identiteetinhallintaan takaavat ainutlaatuista osaamista käytettäväksi Asiakaskohtaisten toteutusten tekijäksi. 

Meille on muodostunut käsitys "parhaista käytännöistä" erilaisissa asioissa sekä ymmärrys Asiakaslähtöisyydestä niin järjestelmien- kuin prosessien kehittämisessä.  Näitä hyödyntämällä pystymme tarjoamaan osaavat, tahtovat ja kokeneet asiantuntijat luovan tuhon kautta tuottamaan Asiakkaillemme jotain uutta.

Erityisesti osaamisemme nousee arvoon kun tehtävään osallistuu strategisen ajattelun ja laajemman viitekehyksen huomiointi.

Pilvipalvelut

Kaikki nykyaikainen tietotekniikka, järjestelmä- ja prosessinhallinta alkaa kunnollisesta sähköisen identiteetin hallinnasta niin palveluille kuin käyttäjille.  Tämä tietenkin kruunataan kunnollisella pääsynhallintaratkaisuilla, jonka toteutukset saadaan meiltä eritasoisina kokonaisuuksina.

Pilvipalvelumme sisältää monilaatuista kokonaisuutta, mutta keskiteyllä hallinnalla ja yksillä käyttö-tunnuksilla.

Emme pyri tarjoamaan kaikkea kaikille vaan hakemaan Asiakkaalle parhaiten soveltuvaa ratkaisua ja -vahvuuksia hyödyntäviä palveluita.

Palvelumme tuotetaan EU-alueen sisäpuolelta.  Toimimme  sekä Suomalaisen että EU-lainsäädännön ja yksityisyydensuojan alla.

Ohjelmistokehitys

Olemme tuottaneet jo useita kansainvälisiä projekteja, joiden tuloksina (spin-off) on syntynyt palvelukokonaisuuksia kansainväliseen toimintaan.

Palvelut ovat tuotantoon nostamisen jälkeen päätyneet joko Redicomin Pilveen tai vastaavasti asiakkaan omiin laitteisiin.

Osaamisemme sisältää myös mahdollisuuden tuottaa ratkaisuja pienempiin tai suurempiin in-house toteutuksiin, joissa verkkopohjaisia palvelumalleja tarvitaan.

Langattomat verkot

Redicom on ollut mukana toteuttamassa useita erilaisia verkkoympäristöjä, joissa langattomuuden merkitys liiketoimintaan on ollut tärkeä.

Kun halutaan kustannustehokasta, tietoturvallista sekä keskitettyä palvelukokonaisuutta, jossa langattomuus tuottaa liiketoimintahyötyä niin omaan toimintaan kuin vierailijoille niin valitsemamme Ruckus teknologia on se, mitä kannattaa käyttää.

Valitsemamme teknologian avulla tukiasemien määrä voidaan suunnitella minimiin hyödyntäen kiinteistön hajasäteilyn sekä käyttäjille annettavan antennitehon suuntaamista.  Antennien automaattinen tehonsäätö takaa sen, että radiosäteilyn määrä ympäristössä pidetään minimissään.

Langattomuuden toteuttamiseen on monta mallia; itsenäisten tukiasemien verkosto tai keskitetys hallittu palvelu.  Kun tarvitsette isoon tai pieneen kokonaisuuteen hallittua ja nykyaikaista toteutusta niin ota yhteys ja katsotaan millainen toteutusmalli soveltuu teidän tarpeisiin parhaiten.

Tuorein referenssi

Finavia : Lupahallintaprosessin kehitys ja johtaminen

Projektinhallintalupaprosessien sähköistäminenkulunvalontauudistusID-kortin persontointiprosessitID-kortin sähköiset palvelut
"For Smooth Travelling"
Lue lisää

Muut referenssit

Finnar: Lupaprosessin kehitys ja johtaminen

Nykyaikainen ja ympäristöä säästävä


Lemminkäinen

Lemminkäinen - a strong player in the construction market


Nokian Tyres : Kumppaniporttaalin pääsynhallinta

Nokian Renkaat työllistää yli 4 000 työntekijää. Me uskomme osaamiseen ja taitoihin, kykyyn löytää vastauksia ja kovaan työntekoon. Tätä me kutsumme Hakkapeliitan hengeksi.


Senaatti - kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtiovarainministeriön alainen liikelaitos, joka toimii valtionhallinnon kumppanina kaikissa työympäristö- ja toimitila-asioissa.


UPM Oyj

Rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta, joka perustuu monipuoliseen uusiutuvan puupohjaisen biomassan hyödyntämiseen.